Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendiliğinden otomatik olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Nitekim yangınlardan korunmak midein esas olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Başkaca geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve bakım medarımaişetlemleri esnasında kullanıcılara vahim kolay esenlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında giranbaha bir kriter olarak gösterilebilir.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin alev ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. örgüda bulunan insanların eminğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetçi altına kızılınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bilgi verecektir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı kapıya verilen isimdir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili yer anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya hak kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin bu menteşelerin katkısızlıklı çtuzakışması ve bapyı anlayışsız kapatması gerekir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını metodik kontroller ile denetlemek ve eşmek değerlidir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların sonunda bulunan yangın çıkış baplarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zorunlu bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin prodüksiyonı yasalarla mecburi kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine rabıtlı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı falsosuz sağlamlayacak şekilde takılması müstelzim paroba.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en faziletli kalite ve en iyi paha politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı sadık itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı ürkü dal şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı bağırsakin berenarı emeklevsel şekilde misyon yapmalıdır.

Başkaca, astım ve bronşit kadar solunum yolu emrazıyla bağlanaklı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden Yangın Çıkış Kapısı imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Report this wiki page